Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs


Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 167004

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.
9789608727489
Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
Περιγραφή
Reviews

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

Συγγραφέας: Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
ISBN: 9789608727489
Σελίδες: 183
Σχήμα: 21 X 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2009



Χρήσιμο εγχειρίδιο μελέτης για τον επαγγελματία chef που θέλει να ξέρει τις λεπτομέρειες για την κάθε κατηγορία ψαριού, κρέατος, πουλερικού, κυνηγιού, καθώς και για τον τρόπο κοπής τους, αφού αποτελούν βασική πρώτη ύλη για πολλές γευστικές παρασκευές.

Πλήρης εικονογράφηση, αναλυτικοί πίνακες, υγειονομικές διατάξεις, τρίγλωσσο λεξικό όρων.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...