My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών


Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών

View larger image

CODE: 165001

List price: 30,00
Our price: 27,00
You save: 3,00 (10%)
9789606759086
Άννα Αναγνωστοπούλου, Αικατερίνη Ταλέλλη

Description
Reviews

Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών

Author: Άννα Αναγνωστοπούλου, Αικατερίνη Ταλέλλη
ISBN: 9789606759086
Pages: 416
Format: 17 X 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2008


Τα φρούτα και λαχανικά αποτελούν βασικό μέρος του διαιτολογίου του ανθρώπου, λόγω των διαιτητικών ινών, των αντιοξειδωτικών ουσιών, των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών που περιέχουν και αποτελούν προστατευτική ασπίδα για την υγεία του ανθρώπου.
Στο βιβλίο αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στη σύσταση και θρεπτική αξία των φρούτων και λαχανικών καθώς και στους διάφορους τρόπους επεξεργασίας τους, που τους εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη διατήρηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους μέχρι την κατανάλωσή τους.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών, τον έλεγχο των σταδίων επεξεργασίας καθώς και στον έλεγχο του τελικού προϊόντος. Οι έλεγχοι που αναφέρονται είναι χημικοί, βακτηριολογικοί, οργανοληπτικοί, καθώς και έλεγχοι με βάση τις προδιαγραφές των προϊόντων.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές και φοιτητές Τεχνολογίας Τροφίμων καθώς και στους Τεχνολόγους Τροφίμων που εργάζονται στη βιομηχανία.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...