Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Tο κρασί και η παραγωγή του


Tο κρασί και η παραγωγή του

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 085003

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 13,00
Η Τιμή μας: 11,70
Κερδίζετε : 1,30 (10%)
9789607012517
Αλέξανδρος Σ. Αλεξάκης

Περιγραφή
Reviews

Tο κρασί και η παραγωγή του

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Σ. Αλεξάκης
ISBN: 9789607012517
Σελίδες: 220
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2001


Κρασί το ελληνικό παραδοσιακό ποτό. Από πού ήλθε; Πώς γίνεται; Τι είναι; Ο μούστος, ένας χυμός με σακχαρώδη συστατικά, πώς μεταβάλλεται σε ένα άλλο είδος με αλκοολούχα; Τι ρόλο παίζει εδώ η φύση; Ποιος παράγοντας της φύσης κάνει αυτή τη μεταβολή; Πώς επεμβαίνει ο άνθρωπος; Τι έχει επινοήσει; Πώς κατευθύνει την απόδοση αυτής της φυσικής δραστηριότητας; Ένας οδηγός που αναφέρεται σ’ όλα αυτά αρχίζοντας από το σταφύλι και καταλήγοντας στη φιάλη του τραπεζιού.


Περιεχόμενα

ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ.21
Ο ΤΡΥΓΗΤΟΣ.27
Ο ΜΟΥΣΤΟΣ.36
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ.60
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΖΥΜΩΣΗΣ.65
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.75
ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ.99
ΤΟ ΚΡΑΣΙ.138
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΚΡΑΣΙ.174
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ.183
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ.198

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...