Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Ο κατάλογός μας (PDF) | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού


Βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 036004

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.
9789608596115
Συλλογικό
Περιγραφή
Reviews

Βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού
2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογικής Γεωργίας

Συγγραφέας: Συλλογικό
ISBN: 9789608596115
Σελίδες: 221
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1999

Η καλλιέργεια του αμπελιού αποτελεί τη δεύτερη σε έκταση βιοκαλλιέργεια στην Ελλάδα και πιθανόν την πρώτη σε ενδιαφέρον καθώς το ελληνικό κρασί ανακαλύπτεται τώρα, αργοπορημένα και διστακτικά, από το διεθνές κοινό.
Ένα παραδοσιακό ελληνικό προϊόν, που ευνοείται από τις εδαφοκλιματολογικές συνθήκες και μπορεί να αποδειχθεί εξίσου πολύτιμο με το λάδι για την ταλαιπωρημένη αγροτική οικονομία, όταν παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.
Όχι τυχαία λοιπόν, επιλέχθηκε ως το αντικείμενο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Βιολογικής Γεωργίας, που όπως ήταν αναμενόμενο είχε τον ενθουσιασμό της πρώτης εμπειρίας και ασχολήθηκε σχεδόν με όλες τις δραστηριότητες που αφορούν τη βιολογική αμπελουργία.
Από την οργανική λίπανση και τις μεθόδους φυτοπροστασίας έως τη διάθεση του προϊόντος, η συγκεκριμένη έκδοση υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, προσδίδει βαρύτητα στην πρακτική εφαρμογή, στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο βιοκαλλιεργητής.
Κείμενα από έλληνες και ξένους επιστήμονες, αλλά και συμπεράσματα από βιοκαλλιεργητές, συνοδεύονται από σχεδιαγράμματα και πίνακες, όταν είναι απαραίτητο, και υποστηρίζονται από τη σχετική βιβλιογραφία για το σχολαστικό μελετητή.
Η "βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού" αποτελεί το απαραίτητο γνωστικό εφόδιο για κάθε, εν δράσει ή υποψήφιο, βιοκαλλιεργητή του αμπελιού, αφού αναφέρεται με τρόπο κατανοητό και συνοπτικό, σε όλα τα θέματα που αφορούν τη βιολογική αμπελουργία

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...