Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Postharvest Technology of Horticultural Crops - Third Edition (Μετασυλλεκτική τεχνολογία οπωροκηπευτικών καλλιεργειών - έκδοση στα αγγλικά)


Postharvest Technology of Horticultural Crops - Third Edition (Μετασυλλεκτική τεχνολογία οπωροκηπευτικών καλλιεργειών - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 018032

Τιμή: 113,05
9781879906518
Adel A. Kader

Περιγραφή
Reviews

Postharvest Technology of Horticultural Crops - Third Edition

Συγγραφέας: Adel A. Kader
ISBN: 9781879906518
Σελίδες: 535
Σχήμα: 21 X 28
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2002


The Third Edition of the University of California's definitive manual on postharvest technology has been completely updated and expanded. Five new chapters cover consumer issues in quality and safety, preharvest factors affecting fruit and vegetable quality, waste management and cull utilization, safety factors, and processing methods. A new appendix presents a summary of optimal conditions and the potential storage life of 200 fruits and vegetables.
Edited by Adel Kader and written by 22 authors, including UC researchers, specialists, and faculty along with leading industry experts, the third edition weighs in at 535 pages. This is an invaluable resource for research professionals, quality control personnel, and postharvest biology students – anyone involved in the technology for handling and storing fresh fruits, vegetables, and ornamentals. The information in the manual is applicable worldwide. Postharvest Technology of Horticultural Cropsis illustrated with 154 color photos, 184 black-and-white photos, and 111 graphs and illustrations.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...