My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Ρύζι: Καλλιέργεια - Παραγωγή - Κατανάλωση


Ρύζι: Καλλιέργεια - Παραγωγή - Κατανάλωση

View larger image

CODE: 001051

List price: 15,00
Our price: 13,50
You save: 1,50 (10%)
9606304094
Αντώνης Ανεσιάδης

Description
Reviews

Ρύζι: Καλλιέργεια - Παραγωγή – Κατανάλωση

Author: Αντώνης Ανεσιάδης
ISBN: 9606304094
Pages: 104
Format: 14 Χ 21
Binding: Paperback
Pub. Year: 2005


Κάθε χρόνο ο πληθυσμός αυτών που καταναλώνουν ρύζι αυξάνεται περισσότερο από 50 εκατομμύρια άτομα. Με δεδομένο ότι η αύξηση αυτή κατά το μεγαλύτερο αυτής μέρος αφορά ουσιαστικά την Κίνα όπου η κατανάλωση ρυζιού ξεπερνά τα 75 κιλά το άτομο, αντιλαμβανόμαστε ότι παγκοσμίως απαιτείται μία ετήσια αύξηση παραγωγής ρυζιού κατά 4 εκατομμύρια τόνους.
Είναι όμως αυτός ένας λόγος για να διαβάσει κανείς το «ΡΥΖΙ»;
Μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας ξοδεύουν από το ½ έως ¾ των εισοδημάτων τους για την αγορά ρυζιού.
Σε πολλούς αρέσει το λευκό ρύζι (Λευκασμένο), σε άλλους το κίτρινο ( Barboiled), σε μερικούς το καφέ ( cargo ή brun), πολλοί αρέσκονται να το τρώνε «λαπά».
• Ρύζι αρωματισμένο, ρύζι μακρόσπερμο, ρύζι στρογγυλόσπερμο.
• Έξι (6) χώρες της Ευρώπης των 25 παράγουν ρύζι . Η Ιταλία όμως παράγει περισσότερο ρύζι απ΄ότι παράγουν οι άλλες πέντε χώρες.
Τελικά ποιο ρύζι προτιμάμε;
Μήπως πρέπει να αρχίσετε να σκέφθεσθε ότι πρέπει να διαβάσετε τις σελίδες του βιβλίου «ΡΥΖΙ» ;
Άλλωστε ούτε πολλές είναι, ούτε αφομοιώνονται δύσκολα. Υπάρχουν βέβαια πολλά στοιχεία. Αυτά όμως απευθύνονται σ αυτούς που θέλουν να κουραστούν περισσότερο.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...