Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Ο κατάλογός μας (PDF) | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Μικροβιολογία τροφίμων


Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 025039

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 52,00
Η Τιμή μας: 46,80
Κερδίζετε : 5,20 (10%)
978-960-411-713-0
Montville J. Thomas, Matthews R. Karl

Περιγραφή
Reviews

Μικροβιολογία τροφίμων

Montville J. Thomas
Matthews R. Karl

ISBN: 978-960-411-713-0
Έτος Έκδοσης: 2010
Αριθμός Σελίδων: 445
Εξώφυλλο: Μαλακό
Διαστάσεις: 21x29

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από ένα σύνολο ειδικών, με βάση ότι ο αναγνώστης έχει ήδη εμπειρία και γνώση πάνω στη μικροβιολογία, τη βιοχημεία και τη γενετική.

Η γλώσσα και το επίπεδο του βιβλίου είναι κατάλληλη για προπτυχιακούς φοιτητές. Με σκοπό την ενίσχυση της χρησιμότητας του εγχειριδίου έχουν προστεθεί στην ύλη, μελέτες περιπτώσεων, περιλήψεις κεφαλαίων, ερωτήσεις κριτικής σκέψης και γλωσσάριο.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΜΕΡΟΣ Ι: ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
1. Η Πορεία της Μικροβιολογίας Τροφίμων
2. Παράγοντες που επηρεάζουν τα Μικρόβια στα Τρόφιμα
3. Τα Σπόρια και η Σημασία τους
4. Ανίχνευση και Αρίθμηση των Μικροβίων στα Τρόφιμα
5. Γρήγορες και Αυτοματοποιημένες Μικροβιακές Μέθοδοι
6. Μικροοργανισμοί Δείκτες και Μικροβιολογικά Κριτήρια

ΜΕΡΟΣ ΙΙ: GRAM - ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΡΟΦΟΓΕΝΗ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ
7. Είδη του Γένους Salmonella
8. Είδη του Γένους Campylobacter
9. Η εντεροαιμορραγική Escherichia
10. Yersinia Enterocolitica
11. Είδη του γένους Shigella
12. Είδη του γένους Vibrio

ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ: GRAM - ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
13. Listeria Monocytogenes
14. Staphylococcus Aureus
15. Clostridium Botulinum
16. Clostridium Perfrigens
17. Bacillus Cereus

ΜΕΡΟΣ ΙV: ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
18. Ζυμωτικοί Οργανισμοί
19. Αλλοιογόνοι Οργανισμοί
20. Μούχλες (Μύκητες)
21. Ιοί και Prions

ΜΕΡΟΣ V: ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
22. Αντιμικροβιακές Χημικές Ουσίες
23. Βιολογική Συντήρηση και Προβιοτικά Βακτήρια
24. Φυσικές Μέθοδοι Συντήρησης Τροφίμων
25. Βιομηχανικές Στρατηγικές για την Εγγύηση της Ασφάλειας των Τροφίμων

 

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...