My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής Ι


Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής Ι

View larger image

CODE: 025019

List price: 12,00
Our price: 10,80
You save: 1,20 (10%)
9603314358
Hermann Gruner, Reinhold Metz

Description
Reviews

Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής Ι

Author: Hermann Gruner, Reinhold Metz
ISBN: 9603314358
Pages: 114
Format: 17 X 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2009



Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία του Αρτοποιού και Ζαχαροπλάστη. Περιλαμβάνει 650 συνταγές, αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας καθώς και σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων της κάθε εργασίας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Χημικές Βασικές Αρχές, Βασικές Γνώσεις Φυσικής, Βασικές Γνώσεις Βιολογίας
2. ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Μικρόβια, Μολύνσεις από Τρόφιμα, τροφικές Δηλητηριάσεις, Η Καταπολέμηση Βλαβερών Εντόμων, Η Υγιεινή των Χώρων Εργασίας και του Προσωπικού, Καθαρισμός και Απολύμανση, Προστασία Περιβάλλοντος
3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Νόμος περί Τροφίμων, Η σήμανση των Τροφίμων, Διατάξεις για την Προστασία των Τροφίμων, Έλεγχοι στα Τρόφιμα
4. ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Υδατάνθρακες, Λίπη, Λεύκωμα (Πρωτεΐνη), Βιταμίνες, Μέταλλα, Αδρανείς Ουσίες των Τροφίμων, Νερό, Τα Ένζυμα, Πέψη και Μεταβολισμός, Πλήρης Διατροφή, Προσαρμογή της Διατροφής στην Ηλικία, Εναλλακτικές Μορφές Διατροφής, Δίαιτα, Η Ποιότητα των τροφίμων, Διαδικασίες Συντήρησης, Προπαρασκευασμένα Προϊόντα
5. ΑΠΟΘΗΚΗ
Εισαγωγή Εμπορεύματος, Αποθήκευση Εμπορευμάτων, Εξαγωγή Εμπορευμάτων από την Αποθήκη, Χαρακτηριστικά Στοιχεία Αποθήκης
6. ΠΟΤΑ
Νερό, Ποτά και Φρούτα, Αφεψήματα, Η Αλκοολική Ζύμωση, Μπύρα, Κρασί, Αφρώδης Οίνος, Ποτά που περιέχουν Οίνο, Ποτά με μεγάλο Ποσοστό αλκοόλ.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...