Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Κρέας και προϊόντα κρέατος


Κρέας και προϊόντα κρέατος

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 025018

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20,70
Η Τιμή μας: 18,63
Κερδίζετε : 2,07 (10%)
9604059408
Alan H. Varnam Jane, P. Sutherland

Περιγραφή
Reviews

Κρέας και προϊόντα κρέατος

Συγγραφέας: Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland
ISBN: 9604059408
Σελίδες: 339
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1999



ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.13
ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΤΗΝΑ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ.15
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ.16
Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ.17
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ.20
Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΪΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.22
ΤΑ ΛΙΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.31
ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ.33
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.35
Η ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.38
ΤΑ ΖΩΑ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΝ ΠΗΓΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.40
ΤΑ ΖΩΑ ΚΡΕΑΤΟΠΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ.48
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΣΕ ΚΡΕΑΣ.51
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.51
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.52
ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.71
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.72
ΧΗΜΕΙΑ.74
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.91
ΩΜΑ, ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.107
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.107
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.108
ΧΗΜΕΙΑ.123
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.127
ΠΑΣΤΩΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ.135
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.135
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.135
ΧΗΜΕΙΑ.158
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.165
ΨΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΨΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.177
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.177
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.178
ΧΗΜΕΙΑ.204
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.218
ΨΗΜΕΝΑ ΠΑΣΤΑ ΚΡΕΑΤΑ.235
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.235
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.236
ΧΗΜΕΙΑ.240
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.242
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ.249
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.249
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.252
ΧΗΜΕΙΑ.270
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.275
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.285
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.285
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ.287
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ.296
ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ.303
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.310
ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ, ΚΡΕΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.313
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.313
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.315
ΧΗΜΕΙΑ.330
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.333
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.337

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...