Η ελιά
Η ελιά
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα
Author: Adriano Del Fabro
ISBN: 9789608455573
Pages: 103
Format: 14 X 20
Binding: Paperback
Pub. Year: 2009
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον πολλαπλασιασμό
- Το κλάδεμα
- Τη λίπανση
- Τις καλλιεργητικές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών
- Την παραγωγή ελαιόλαδου
Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.