Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Γεωργικές Βιομηχανίες

Σελίδες:   1 2 3 4    Range:
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν     Τιμή     Προκαθορισμένο    

 

Handbook of Sugar Refining: A Manual for the Design and Operation of Sugar Refining Facilities (Εγχειρίδιο εξευγενισμού ζάχαρης - έκδοση στα αγγλικά)
Handbook of Sugar Refining: A Manual for the Design and Operation of Sugar Refining Facilities (Εγχειρίδιο εξευγενισμού ζάχαρης - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 008172

Τιμή: 485,91

Handbook of Sugar Refining: A Manual for the Design and Operation of Sugar Refining Facilities

Συγγραφέας: Chung Chi Chou
ISBN: 9780471183570
Σελίδες: 768
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2000

   

Grain Drying: Theory and Practice (Ξήρανση σιτηρών - έκδοση στα αγγλικά)
Grain Drying: Theory and Practice (Ξήρανση σιτηρών - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 008167

Τιμή: 433,19

Grain Drying: Theory and Practice

Συγγραφέας: Stanislaw Pabis, Digvir S. Jayas, Stefan Cenkowski
ISBN: 9780471573876
Σελίδες: 303
Σχήμα: 16 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 1998

 
 

Crop Post-Harvest: Science and Technology, Volume 1, Crop Post-Harvest: Principles and Practice

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 008097

Τιμή: 316,04

Crop Post-Harvest: Science and Technology, Volume 1, Crop Post-Harvest: Principles and Practice

Peter Golob (Editor), Graham Farrell (Editor), John E. Orchard (Editor)
Hardcover
568 pages
November 2002

   

Advances in Stored Product Protection (Εξελίξεις στην προστασία αποθηκευμένων προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)
Advances in Stored Product Protection (Εξελίξεις στην προστασία αποθηκευμένων προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 004002

Τιμή: 289,68

Advances in Stored Product Protection

Συγγραφέας: P F Credland, D M Armitage, C H Bell, P M Cogan, E Highley
ISBN: 9780851996912
Σελίδες: 1071
Σχήμα: 22 X 30,5
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2003

 
 

Yoghurt: Science and Technology, Second Edition (Γιαούρτι, επιστήμη και τεχνολογία - έκδοση στα αγγλικά)
Yoghurt: Science and Technology, Second Edition (Γιαούρτι, επιστήμη και τεχνολογία - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005060

Τιμή: 285,29

Yoghurt: Science and Technology, Second Edition

Συγγραφέας: A. Y. Tamine, R K Robinson
ISBN: 9780849317859
Σελίδες: 640
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 1999

   

Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 004150

Τιμή: 260,39

Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce

by S P Burg, Retired Consultant, Miami, Florida, USA

Pub Date: June 2004
Hardback
672 pages

 
 

Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control (Παθογόνοι μικροοργανισμοί τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)
Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control (Παθογόνοι μικροοργανισμοί τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005013

Τιμή: 250,15

Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control

Συγγραφέας: Clive de W. Blackburn, Peter McClure
ISBN: 9780849312137
Σελίδες: 521
Σχήμα: 16 Χ 25
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2002

   

Fruit and Vegetables: Harvesting, Handling and Storage, 2nd Edition (Φρούτα και λαχανικά - έκδοση στα αγγλικά)
Fruit and Vegetables: Harvesting, Handling and Storage, 2nd Edition (Φρούτα και λαχανικά - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 008153

Τιμή: 250,15

Fruit and Vegetables: Harvesting, Handling and Storage, 2nd Edition

Συγγραφέας: Keith Thompson
ISBN: 9781405106191
Σελίδες: 480
Σχήμα: 19,6 Χ 25,2
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2003

 
 

Dairy Processing: Improving Quality (Επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)
Dairy Processing: Improving Quality (Επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005007

Τιμή: 242,82

Dairy Processing: Improving Quality

Συγγραφέας: Gerrit Smit
ISBN: 9780849317583
Σελίδες: 536
Σχήμα: 16 Χ 25
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2003

   

Improving the flavour of cheese (Βελτίωση της γεύσης του τυριού - έκδοση στα αγγλικά)
Improving the flavour of cheese (Βελτίωση της γεύσης του τυριού - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005065

Τιμή: 242,82

Improving the flavour of cheese

Συγγραφέας: Bart Weimer
ISBN: 9780849391583
Σελίδες: 580
Σχήμα: 16 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2007

 

Σελίδες:   1 2 3 4    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...