My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Food Science and Technology

Pages:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Sort by:    Product     Price     Default    

 

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

CODE: 285002

Contact us for availability and price.

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

Author: Αντώνιος Μαντής, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Δημήτριος Φλετούρης, Απόστολος Αγγελίδης
ISBN: 9789606020179
Pages: 648
Format: 17 Χ 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2015

   

Το μύρτιλλο
Το μύρτιλλο

CODE: 003050

Contact us for availability and price.

Το μύρτιλλο
(ή Μπλούμπερρυ, Blueberry)

Author: Κάσσανδρος Γάτσιος
ISBN: 9789607667410
Pages: 144
Format: 17 Χ 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2010

 
 

Η ελαιουργία
Olive Oil Production (in Greek)

CODE: 001043

Contact us for availability and price.

Author: Emeritus Prof. GIORGOS BALATSOURAS

Pages: 411

83 pictures, 17 tables

hardback

ISBN: 9609028721

   

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

CODE: 167004

Contact us for availability and price.

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

Author: Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
ISBN: 9789608727489
Pages: 183
Format: 21 X 23
Binding: Paperback
Pub. Year: 2009

 
 

Τεχνολογία κρέατος
Τεχνολογία κρέατος

CODE: 002128

Contact us for availability and price.

Τεχνολογία κρέατος
Κρέας, προϊόντα κρέατος

Author: Ιωάννης Γ. Μπλούκας
ISBN: 9789603517146
Pages: 468
Format: 17 Χ 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2007

   

Η άγρια βρώσιμη χλωρίδα της Κρήτης
Η άγρια βρώσιμη χλωρίδα της Κρήτης

CODE: 015029

Contact us for availability and price.

Η άγρια βρώσιμη χλωρίδα της Κρήτης

Author: Κλεόνικος Γ. Σταυριδάκης
ISBN: 9789606311796
Pages: 414
Format: 22 X 23
Binding: Hardback
Pub. Year: 2006

 
 

Η επιτραπέζια ελιά
Table Olives (in Greek)

CODE: 001042

Contact us for availability and price.

Author: Emeritus Prof. GIORGOS BALATSOURAS

Pages: 670

70 pictures, 45 tables

hardback

ISBN: 9609028705

   

Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία

CODE: 015059

Contact us for availability and price.

Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία

Συγγραφέας: Ευστράτιος Κυρανάς
ISBN: 978-960-418-348-7
Σελίδες: 327
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2011

 
 

Coffee Wilt Disease

CODE: 004325

Contact us for availability and price.

Coffee Wilt Disease

Edited by J Flood, CABI Bioscience, Egham, UK

April 2010
Hardback
240 Pages
ISBN: 9781845936419

   

Συσκευασία τροφίμων

CODE: 015061

Contact us for availability and price.

Συσκευασία τροφίμων

Συγγραφέας: Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης
ISBN: 978-960-418-226-8
Σελίδες: 512
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2010

 

Pages:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...