Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τρόφιμα

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν     Τιμή     Προκαθορισμένο    

 

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 285002

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

Συγγραφέας: Αντώνιος Μαντής, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Δημήτριος Φλετούρης, Απόστολος Αγγελίδης
ISBN: 9789606020179
Σελίδες: 648
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2015

   

The Miracle of olive oil & table olives (Ελαιόλαδο και επιτραπέζια ελιά - έκδοση στα αγγλικά)
The Miracle of olive oil & table olives (Ελαιόλαδο και επιτραπέζια ελιά - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 110005

Τιμή: 14,95

The Miracle of olive oil & table olives

Συγγραφέας: Απόστολος Κυριτσάκης, Ελευθερία Καραμεσίνη
ISBN: 9789609393102
Σελίδες: 142
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2018

 
 

Γνωρίζοντας τα τρόφιμα
Γνωρίζοντας τα τρόφιμα

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 167001

Τιμή: 19,80

Γνωρίζοντας τα τρόφιμα
Tροφογνωσία, εμπορευματογνωσία

Συγγραφέας: Πάρις Κυπαρισσίου, Σταματία Μαζαράκη, Μαρία Παπακωνσταντίνου
ISBN: 9789608382046
Σελίδες: 253
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2010

   

HACCP
HACCP - Η ποιοτική προσέγγιση

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 001091

Τιμή: 49,50

HACCP - Η ποιοτική προσέγγιση
Με εφαρμοσμένα παραδείγματα

Συγγραφέας: Ευάγγελος Ευμορφόπουλος
ISBN: 9786185252182
Σελίδες: 320
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2020

 
 

Ενόργανη χημική ανάλυση
Ενόργανη χημική ανάλυση

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 046030

Τιμή: 85,86

Ενόργανη χημική ανάλυση
Εφαρμογές σε τρόφιμα και ποτά

Συγγραφέας: Μιχαήλ Σ. Μπρατάκος
ISBN: 9789600237542
Σελίδες: 1004
Σχήμα: 21 X 29
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2021

   

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίασ
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 167003

Τιμή: 12,60

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία

Συγγραφέας: Πάρις Κυπαρισσίου
ISBN: 9789608382220
Σελίδες: 96
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2010

 
 

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 167004

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

Συγγραφέας: Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
ISBN: 9789608727489
Σελίδες: 183
Σχήμα: 21 X 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2009

   

Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών
Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 167005

Τιμή: 23,40

Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών
Food & Beverage Management

Συγγραφέας: Ιωάννης Πατεστής
ISBN: 9789608382183
Σελίδες: 224
Σχήμα: 20 X 26
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2009

 
 

Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων
Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 043011

Τιμή: 17,10

Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων

Συγγραφέας: Κρίτων Γρηγοράκης, Ιωάννης Τσάκνης
ISBN: 9789604910830
Σελίδες: 264
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2014

   

HACCP
HACCP

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 419001

Τιμή: 31,49

HACCP
Από το Η εως το P

Συγγραφέας: Γιάννης Ζαμπετάκης, Νίκος Γδοντέλης
ISBN: 9789608767867
Σελίδες: 215
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2006

 

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...